Faciliteiten De Lozerhof

Gezellig samen koffie of thee drinken, of lekker eten, kan in het restaurant De Buitenhof op de parterre. Daar is de kans groot dat u ook wijkbewoners ontmoet, want ook zij kunnen hier komen eten. Het restaurant heeft in juni 2016 een Bronzen Bordje ontvangen van de Gemeente Den Haag. Een mooie waardering voor de kwaliteit van het eten en de gastvrijheid! De Buitenhof grenst aan de grote binnentuin. Hier kunt u zomers lekker zitten tussen de bloemen en bomen. Er is een kleine moestuin en ook een kippenren. Een deel van de tuin is ingericht als Beweegtuin. Op de parterre is ook de Binnenhof, waar we gemeenschappelijke activiteiten organiseren zoals themadagen, het zomerfeest, muziekuitvoeringen en dansmiddagen. Op de parterre is ook een grote oefenruimte voor fysiotherapie, een kapper en een tandarts.

Herinneringsmuseum 

Naast De Lozerhof is het Herinneringsmuseum, een museum dat herinnert aan de jaren vijftig. In de stijl van die jaren zijn kamers ingericht en thema’s uitgewerkt. U bent daar ineens weer in een huis van vroeger: in de huiskamer, keuken, babykamer en slaapkamer. En in een ouderwets winkeltje, een schooltje en een kapper. Het is leuk om hier rustig herinneringen op te halen. Met elkaar of met andere geïnteresseerden, want het museum is er voor iedereen. 

Het museum is open op dinsdag en donderdag en elke eerste zaterdag van de maand, van 14.00 - 16.00 uur. De toegang is gratis. Wilt u met een groep komen, maakt u dan even een afspraak. U kunt dan ook terecht buiten de gewone openingstijden. Een afspraak maken kan via een mail naar: herinneringsmuseum@saffiergroep.nl