Huize Royal / Royal Rustique

Sfeervol en servicegericht, zo kunnen we alle woningen karakteriseren die horen bij Huize Royal. U kunt kiezen tussen verschillende woonvormen: er zijn aanleun- en inleunwoningen en appartementen in een herenhuis. U woont er zelfstandig, maar altijd is zorg dichtbij. Belangrijke uitgangspunten voor het wonen in Huize Royal zijn zelfredzaamheid, keuzevrijheid, eigen verantwoording en eigen regie. Wat u zelf kunt, eventueel met hulp van een mantelzorger, blijft u zelf doen. En als het nodig is springen wij bij.

De woningen van Huize Royal staan aan de Rusthoekstraat in Scheveningen. In een groene omgeving, dicht bij de haven en het strand, maar ook bij de winkelstraten De Frederik Hendriklaan en Keizerstraat.

Heel goed dat er aandacht is voor hoe je je voelt, een gesprek met de geestelijk verzorger, helpt me altijd enorm

Een bewoner van Huize Royal

De aanleun- en inleunwoningen

Kunt u goed zelfstandig wonen, maar hebt u wel enige zorg nodig, dan zijn de een- en tweepersoons aanleunwoningen van Huize Royal heel plezierig! U profiteert van de privacy van een eigen woning, maar tegelijkertijd kunt u gebruik maken van onze diensten.

Er zijn ook inleunwoningen: dit zijn een- en tweepersoons appartementen die voor u geschikt zijn als u (zwaardere) zorg nodig hebt. Deze woningen zijn uiteraard aangepast en geschikt voor rolstoelgebruik. Ze hebben een woonkamer en open keuken, en een slaapkamer met badkamer. U huurt bij ons deze woning in de vrije huursector. Zorg ontvangt u op basis van een ZZP indicatie zonder behandeling van het CIZ.

Meer specifieke informatie over deze woningen van Huize Royal vindt u ook op de website van www.woonz.nl.

De herenhuizen

Op het terrein van Huize Royal staan drie zelfstandige herenhuizen die geschikt zijn gemaakt voor kwetsbare mensen die bijzondere zorg nodig hebben. Wonen in een van deze herenhuizen betekent wonen in een groep en toch op jezelf! Want u hebt er een eigen appartement, maar kunt beneden gebruikmaken van de gemeenschappelijke woonkeuken en huiskamer. Hier kunt u bij elkaar zijn in een huiselijke sfeer, samen een spelletje doen of samen eten.

Goed bereikbaar

Huize Royal is goed te bereiken met de tram en bus. Ook zijn er in de directe omgeving voldoende parkeermogelijkheden.

Wonen met zorg

In Huize Royal woont u zelfstandig, in een beschermde en veilige omgeving. Maar als dat nodig is kunt u een beroep doen op onze zorgverlening. Wij verhuren woningen in de sociale of vrije huursector. Voor zorgverlening hebt u een indicatie nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), een ZZP 4 of 6 zonder behandeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team woonzorgbemiddeling.

Wij hebben oog voor wat u plezier zal doen. U kunt bijvoorbeeld meedoen met culturele, actieve en creatieve activiteiten. Daar ontmoet u ook andere bewoners. Bij de Saffier houden fysiotherapeuten, ergotherapeuten en diëtisten praktijk. Zij helpen ook u graag verder! Verder zijn er regelmatig een kapper en pedicure in huis, bij wie u op afspraak terecht kunt.

Meer informatie?

Rusthoekstraat 38 2584 CV Den Haag

070 416 21 00 Stuur een mail Rondleiding aanvragen