Personenalarmering Wel Thuis

U voelt zich zeker en veilig als u weet dat er hulp komt wanneer er iets met u aan de hand is. Ook in situaties dat u de telefoon niet meer kunt bereiken. Die hulp roept u in met ‘personenalarmering’. U draagt een alarmeringsknop bij u, die u maar hoeft in te drukken om hulp te vragen. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Personenalarmering is gekoppeld aan het abonnement Wel Thuis. Dat krijgt u er dus gratis bij.

Gasp Wel Thuis Coord Arf

Snel hulp ter plaatse

In uw huis komt een alarmeringskastje dat via een spreek-luisterverbinding in contact staat met een professionele meldkamer. Drukt u op de hulpknop, dan krijgt u contact met iemand in deze meldkamer. Als dat nodig is, wordt na uw oproep een zorgverlener van Evita Zorg gewaarschuwd, die binnen veertig minuten ter plaatse is. Blijkt dat u niet alleen thuis kunt blijven, dan is 3 x 24 uur noodopvang mogelijk in Maison Gaspard de Coligny. 

Technische informatie

Saffier werkt voor de alarmeringsapparatuur samen met Secuvita. De apparatuur kan zowel bij een analoge als digitale telefoonlijn worden geplaatst. 

Waar?

Wij bieden personenalarmering aan in de stadsdelen Scheveningen en Haagse Hout. 

Wat kost het?

  • € 19,50 per maand voor alleenwonenden
  • € 24,00 per maand voor samenwonenden U betaalt eenmalig € 200,- aan borg en € 75,00 aansluitkosten. Alle bedragen zijn inclusief btw. Oproepkosten Evita Zorg € 51,00 per uur. 

Download de folder

Meer informatie en aanmelden

0800 - 7 233 437 Stuur een mail

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur