Wijkhuiskamers

Lijkt het u leuk buurtgenoten te ontmoeten? Om samen bijvoorbeeld koffie te drinken, een praatje te maken of een spelletje te doen? Loop dan eens binnen in onze wijkhuiskamer die Saffier samen met stichting MOOI in in WoonZorgPark Swaenehove heeft ingericht. Of kom naar het Ontmoetingscentrum Randveen. Lekker dichtbij, gezellig en gemakkelijk! Mensen ontmoeten, maar ook gebruikmaken van de faciliteiten van de locatie.

Swaenehove 

In Swaenehove bent u welkom in de wijkhuiskamer op maandag en donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur. Er zijn allerlei activiteiten en uiteraard een kopje thee of koffie. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Ontmoetingscentrum Randveen 

Ook in het Ontmoetingscentrum Randveen kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht voor een spelletje, een kopje koffie, een gezamenlijke wandeling, knutselen, etc. Aanmelden is niet nodig, loopt u gerust eens binnen (Randveen 58g, waar ook het Wijkservicepunt is gevestigd).

Vanaf 23 januari 2018 biedt het Ontmoetingscentrum elke dinsdagmorgen van 10.00 - 11.15 uur Hatha Yoga aan, een heerlijke ontspannende manier van bewegen om fit te blijven. Onze yogadocent Johan Hoft heeft ruime ervaring met yoga voor ouderen. Wilt u meer informatie, bekijk dan de flyer:

Meer informatie

0800 - 72 33 437 Stuur een mail

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur