Wijkservicepunten

Hebt u vragen over de services en woon- en zorgmogelijkheden in Den Haag? Of wilt u een hulpmiddel lenen of kopen? Bij de Wijkservicepunten van Saffier helpen wij u graag verder!

Wsp State Hulpmiddelen Arf

Wij zijn goed op de hoogte van de zorg- en welzijnsmogelijkheden in onze locaties, en in Den Haag. Loopt u eens vrijblijvend bij ons binnen en informeer naar onze mogelijkheden!

In de Wijkservicepunten vindt u een ruime keuze aan hulpmiddelen voor het dagelijks gebruik. Wij werken hierin samen met Medipoint. Klik voor de mogelijkheden van uitleen en huur van hulpmiddelen op de link: Overzicht hulpmiddelen Medipoint (pdf)

Servicepunt Maison Gaspard de Coligny  Uitleen- en verkooppunt van hulpmiddelen
Adres: Theo Mann-Bouwmeesterlaan 10, Den Haag 
Openingstijden: di en do van 13.30 - 15.30 uur. 

Wijkservicepunt/Zorgwinkel Swaenestate  Volendamlaan 11, Den Haag  Openingstijden: ma t/m vrij van 08.30 - 17.00 uur
Let op: in verband met de verbouwing van Swaenestate is dit wijkservicepunt tijdelijk gesloten! Wilt u een hulpmiddel lenen of huren? Dit kunt u telefonisch regelen met het Servicebureau (tel. 0800 - 7 233 437), de hulpmiddelen worden dan bij u thuis afgeleverd. Voor het retourneren van materialen kunt u terecht bij het servicepunt van Medipoint in het Haga ziekenhuis aan de Leyweg. Vanaf medio oktober verwelkomen wij u weer graag in ons Wijkservicepunt Swaenestate!

Informatie over hulpmiddelen, wonen en zorg

0800 - 7 2 33 437 Stuur een mail

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur