Home Aanbod Revalideren & Behandelen

Revalideren & Behandelen

U kunt bij Saffier op diverse manieren revalideren. Dit kan tijdens een kortdurend verblijf of gewoon vanuit huis bij één van onze behandelpraktijken. Wij hebben op verschillende locaties in Den Haag behandelpraktijken voor: dieetadvisering, fysiotherapie en logopedie. Daarnaast bieden wij ergotherapie bij u thuis aan als u binnen een straal van 2 km van één van onze locaties woont.Dieetadvisering

Onze Diëtisten helpen en adviseren u graag als het om voeding gaat. Goede voeding bevordert niet alleen uw gezondheid, maar is ook belangrijk als u herstelt na ziekte of een operatie. Maar ook als het gaat om problemen die met voeding te maken hebben, bent u van harte welkom.

Meer informatie

Ergotherapie

Heeft u moeite met uzelf aankleden, zelfstandig eten, of wordt het lastig om boodschappen te doen? Is het uitoefenen van uw hobby te inspannend of huishoudelijk werk te zwaar? Neem dan contact op met een van onze Ergotherapeuten voor advies.

Meer informatie

Fysiotherapie

Als u pijnklachten ervaart, problemen heeft met bewegen of uw evenwicht, u na een ziekenhuisopname of revalidatietraject (verder) wilt revalideren, dan staan wij voor u klaar. Met behandeling en oefentherapie kan de Fysiotherapeut aan veel klachten iets (preventief) doen.

Meer informatie

Logopedie

Heeft u moeite om duidelijk verstaanbaar of luid genoeg te spreken, om de juiste woorden te vinden, of begrijpt u niet goed wat iemand tegen u zegt of wat u leest? Of zijn er problemen met kauwen en slikken of uw gehoor? Eén van onze Logopedisten kan uitkomst bieden.

Meer informatie