Corona maatregelen

02-10-2020

Mondkapjes

Nu in Den Haag de inzet van mondkapjes in de supermarkten en in openbare ruimten dringend wordt geadviseerd, is ook op de locaties van Saffier het dragen van een mondkapjes verplicht op alle locaties.

Met ingang van vrijdag 2 oktober a.s. zijn bezoekers en medewerkers verplicht een chirurgisch mondmasker te dragen op een locatie van Saffier. Dit geldt ook voor bezoek, ook in de kamer of het appartement van de bewoner of cliënt. Iedere bezoeker krijgt een mondkapje van Saffier, dit kunt u bij de receptie van de locatie verkrijgen. Het is niet toegestaan om een eigen en/of stoffen mondmasker te dragen binnen de gebouwen van Saffier.

Bezoek

Daarnaast wordt, in lijn met de maatregel van de overheid, per bezoekmoment vanaf 2 oktober a.s. het aantal bezoekers per bewoner / cliënt vastgesteld op maximaal 2.

Uiteraard blijven het hanteren van de 1,5 meter afstand en goede (hand)hygiëne nog steeds ontzettend belangrijk.

Met deze verdere aanscherping van het beleid van Saffier willen we het risico op besmettingen van bewoners en medewerkers zo veel mogelijk beperken. We willen op deze manier zorgen voor een zo veilig mogelijke woon- en werkomgeving en we hopen zo te voorkomen dat er nog meer maatregelen ingevoerd moeten worden. Dit kunnen we alleen samen doen en we rekenen dan ook op uw medewerking.

Mocht u naar aanleiding van deze brief vragen hebben, dan kunt u terecht bij de leidinggevende van de afdeling.

Contactgegevens Saffier-locaties