Flexibel werken via FlexJob

FlexJob is het interne flexbureau van Saffier, een organisatie binnen de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) in Den Haag. Vanuit Flexjob wordt vakkundig zorgpersoneel ingezet dat flexibel inzetbaar is voor de tien verschillende locaties van Saffier.

190507 Arf 014

Voor wie is FlexJob?
Bij FlexJob werken medewerkers die het leuk vinden om bij één organisatie te werken, maar afwisselend worden ingezet op verschillende locaties met diverse doelgroepen.

Als flexmedewerker bepaal je zelf wanneer je beschikbaar bent, op welke locatie je wilt werken en hoeveel uur per week je aan de slag gaat. Op deze manier ontdek je ook bij welke doelgroepen jouw eigen krachten, talenten en voorkeuren liggen. Een flexibele baan die veel mogelijkheden biedt dus!

Past zo’n uitdagende en dynamische baan bij jou? Ben jij op zoek naar afwisseling en wil je zelf je uren bepalen? Of ben je op dit moment bezig met een zorgopleiding en wil je werkervaring opdoen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Flexjob is altijd op zoek naar medewerkers voor verschillende functies:

  • Helpende niveau 2
  • Verzorgende niveau 3
  • Verpleegkundigen niveau 4 en 5

Ben je (nog) niet in bezit van de diploma’s voor één van bovenstaande functies, omdat je bijvoorbeeld nog bezig bent met een opleiding?

Maar wil je wel graag werken bij Saffier? Dan zou je aan de slag kunnen als Verpleeghulp of Medewerker Schoonmaak & Service.

Bekijk ook onze FlexJob folder.

Houd jij van een zeer afwisselende en uitdagende zorgfunctie in Den Haag, waarbij je je eigen uren kunt bepalen? Neem dan contact op met FlexJob van Saffier!

We komen graag met jou in contact!

070 - 449 30 80 Stuur een mail

Maandag t/m vrijdag | 8.00 - 17.30 uur