De Drie Linden

In De Drie Linden wonen ouderen met dementie, die door geestelijke achteruitgang niet meer zelfstandig thuis kunnen zijn. In dit woon- en behandelcentrum bieden we verschillende woonvormen aan, met de nodige zorg, ook voor kortdurend verblijf. We creëren een huiselijke omgeving en maken dat er voor iedereen een plek is waar hij of zij zich thuis voelt. Daarbij spelen bekende spullen, een vertrouwde manier van benaderen, passende activiteiten, maar ook inbreng van familie en kennissen een belangrijke rol. De Drie Linden ligt in de wijk Moerwijk. Gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Soms weet ik het niet meer. Maar gelukkig kan ik nog een beetje rondlopen en een praatje maken in het restaurant of de tuin.

Bewoner De Drie Linden

Wonen

In De Drie Linden woont u, of uw partner/familie, in een van de drie gebouwen: Koningslinde, Winterlinde of Zomerlinde. Hier heeft u een eigen appartement, en deelt u met de andere bewoners van uw etage een woonkamer en woonkeuken. U woont dan wel in een groot gebouw, maar de groepswoningen geven het gevoel van een beschermde en intieme omgeving. Voor wonen in De Drie Linden heeft u een indicatie nodig voor ZZP 5,7 VV of vergelijkbaar.

In (en om) huis

In De Drie Linden willen we graag dat u zich op uw gemak voelt. Er is een mooi restaurant om bijvoorbeeld rustig een kopje koffie te drinken. En in de prachtige binnentuin is het lekker zitten en wandelen! Op de parterre in de Koningslinde is het restaurant gesitueerd evenals een grote ruimte waar we gemeenschappelijke activiteiten organiseren, zoals themadagen, klassieke muziek en dansmiddagen.

Oog voor wat telt

Bij de zorgverlening proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe u benaderd wilt worden, of hoe u uw dag graag invult. Iedereen is anders: misschien houdt u van leven om u heen, of misschien ben u juist graag alleen en in een rustige omgeving. Daar zullen we rekening mee houden.

Benieuwd hoe het er van binnen uit ziet? Bekijk dan deze digitale rondleiding:

Digitale rondleiding De Drie Linden


Meer informatie?

Westhovenplein 139 2532 BE Den Haag

070 372 2000 Stuur een mail Rondleiding aanvragen