Faciliteiten De Drie Linden

Restaurant

Gezellig samen koffie of thee drinken of genieten van o.a. lunch, borrelhapjes en drankjes of een maaltijd, dat kan in het restaurant van De Drie Linden. Het restaurant bevindt zich op de parterre van de Koningslinde en is geopend van 09:00 - 19:00 uur. De kans is groot dat u daar ook wijkbewoners ontmoet, want ook zij zijn van harte welkom. Het restaurant grenst aan de grote binnentuin. Hier kunt u zomers lekker zitten tussen de bloemen en bomen. Op de parterre is ook de activiteitenruimte, waar we gemeenschappelijke activiteiten organiseren zoals themadagen, het zomerfeest, muziekuitvoeringen en dansmiddagen.

Binnentuin

In de prachtige binnentuin van De Drie Linden is het heerlijk toeven. U kunt er een kleine wandeling maken. Her en der zijn zitplekjes aangebracht om nog meer van de tuin te kunnen genieten. De beplanting is zo aangelegd dat de tuin gedurende de vier seizoenen op verschillende plekken in bloei staat. Bij de Koningslinde, waar het restaurant gesitueerd is, wordt in het voorjaar het terras opgebouwd zodat, als er een zonnetje verschijnt, iedereen er kan genieten van het mooie weer. Soms zijn er buitenactiviteiten of wordt er muziek afgespeeld.

Kapsalon

Bij de kapsalon van De Drie Linden 'De Kniphof' kunt u terecht op afspraak. Uw woonzorgcoördinator kan de afspraak voor u maken en helpt u eraan te herinneren dat u naar de afspraak toegaat. Er zijn medewerkers en vrijwilligers die u kunnen begeleiden naar de Winterlinde, waar de kapsalon gevestigd is op de begane grond. De kosten van een knip– en/of stylingsbeurt zijn voor uzelf.

Openingstijden De Kniphof

Maan en dins | 09.00 - 14.30 uur
Woens | 09.00 - 13.00 uur
Don | 09.00 - 14.00 uur
Vrij, za en zon | Gesloten

Ook familieleden, medewerkers en omwonenden kunnen bij 'De Kniphof' terecht voor een knipbeurt. U kunt binnenlopen om een afspraak te maken of u kunt bellen naar: 06 - 23 17 89 06.