De Lozerhof

In De Lozerhof wonen ouderen met dementie, die door geestelijke achteruitgang niet meer zelfstandig thuis kunnen zijn. In dit woon- en behandelcentrum bieden we verschillende woonvormen aan, met de nodige zorg, ook voor kortdurend verblijf. We creëren een huiselijke omgeving en maken dat er voor iedereen een plek is waar hij of zij zich thuis voelt. Daarbij spelen bekende spullen, een vertrouwde manier van benaderen, passende activiteiten, maar ook inbreng van familie en kennissen een belangrijke rol.De Lozerhof ligt in de wijk Bouwlust, vlak bij De Lozerlaan. Op loopafstand is natuurgebied De Uithof, een fijn wandelgebied. Gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Soms weet ik het niet meer. Maar gelukkig kan ik nog een beetje rondlopen en een praatje maken beneden bij de receptie.

Bewoner Lozerhof

Wonen

In De Lozerhof woont u, of uw partner/familie, op een eenpersoons- of een tweepersoonskamer. Er zijn ook twee groepswoningen op de zesde verdieping, voor elk negen bewoners: ‘het Groene Hart’. Hier hebt u een eigen kamer, en deelt u met de andere bewoners een woonkeuken. U woont dan wel in een groot gebouw, maar de groepswoningen geven het gevoel van een beschermde en intieme omgeving. Voor wonen in De Lozerhof hebt u een indicatie nodig voor ZZP 5,7 VV of vergelijkbaar.

In (en om) huis

In De Lozerhof willen we graag dat u zich op uw gemak voelt. Er is een mooi restaurant om bijvoorbeeld rustig een kopje koffie te drinken. En in de prachtige binnentuin is het lekker zitten! Op de parterre is een grote ruimte waar we gemeenschappelijke activiteiten organiseren, zoals themadagen, klassieke muziek en dansmiddagen.

Oog voor wat telt

Bij de zorgverlening proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe u benaderd wilt worden, of hoe u uw dag graag invult. Iedereen is anders: misschien houdt u van leven om u heen, of misschien ben u juist graag alleen en in een rustige omgeving. Daar zullen we rekening mee houden. Dat geldt ook voor de inrichting van de huiskamers: u kunt kiezen tussen verschillende soorten huiskamers met elk een eigen sfeer.

Meer informatie?

Randveen 64 2544 RP Den Haag

070 308 2308 Stuur een mail Rondleiding aanvragen