Activiteiten De Lozerhof

Het is prettig en belangrijk om actief te blijven. Daarom hebben we wekelijks een stimulerend programma met activiteiten. U kunt bijvoorbeeld mee gaan wandelen of meedoen aan een Sport & Spel-middag. Elke week is er een klein concert met klassieke muziek en regelmatig treedt een koor op. Houdt u van schilderen, dan bent u welkom bij de schilderclub. Ook als u graag anders creatief bezig bent, is er genoeg te doen! Een overzicht van alle activiteiten vindt u terug in het huisblad van De Lozerhof, Het Hofnieuws. Dit vindt u in de rubriek 'Voor bewoners'.

Naast De Lozerhof bevindt zich het Ontmoetingscentrum. Daar zijn dementerende cliënten welkom die nog thuis wonen. U kunt er een of meer dagen per week meedoen aan activiteiten zoals geheugentraining, of handelingen oefenen die niet meer zo soepel verlopen. Of we maken samen een wandeling, doen een spelletje en eten samen.

Ook wijkbewoners zonder geheugenproblemen zijn welkom in het Ontmoetingscentrum Randveen. Zo wordt er elke maand een wijkdiner georganiseerd en wekelijks een bingo voor buurtbewoners. U kunt hier meer lezen over het Ontmoetingscentrum Randveen.