Faciliteiten De Lozerhof

Gezellig samen koffie of thee drinken, of lekker eten, kan in het restaurant De Buitenhof op de parterre. Daar is de kans groot dat u ook wijkbewoners ontmoet, want ook zij kunnen hier komen eten. Het restaurant heeft in juni 2016 een Bronzen Bordje ontvangen van de Gemeente Den Haag. Een mooie waardering voor de kwaliteit van het eten en de gastvrijheid! De Buitenhof grenst aan de grote binnentuin. Hier kunt u zomers lekker zitten tussen de bloemen en bomen. Er is een kleine moestuin en ook een kippenren. Een deel van de tuin is ingericht als Beweegtuin. Op de parterre is ook de Binnenhof, waar we gemeenschappelijke activiteiten organiseren zoals themadagen, het zomerfeest, muziekuitvoeringen en dansmiddagen.

Op de parterre is ook een tandartsruimte. Hier zijn zowel de tandarts Maurice du Chatinier als mondhygiëniste Kavita Rambharse één keer per week aanwezig om mond- en tandheelkundige zorg te verlenen aan de bewoners. Bij de mondhygiëniste kunnen ook wijkbewoners terecht voor een afspraak. Dit kan via het telefoonnummer 070 - 394 27 08. Als u in De Lozerhof woont, worden afspraken voor u via het medisch secretariaat geregeld.

De Lozerhof beschikt ook over een grote oefenruimte voor fysiotherapie en een mooie kapsalon. Als u in De Lozerhof woont kunt u dus op een laagdrempelige manier de juiste zorg en behandeling krijgen.

Herinneringsmuseum

Het herinneringsmuseum dat naast De Lozerhof was gevestigd, gaat verhuizen.

Het Herinneringsmuseum is een museum dat herinnert aan de jaren vijftig. In de stijl van die jaren zijn kamers ingericht en thema’s uitgewerkt. U bent daar ineens weer in een huis van vroeger: in de huiskamer, keuken, babykamer en slaapkamer. En in een ouderwets winkeltje, een schooltje en een kapper. Het is leuk om hier rustig herinneringen op te halen. Met elkaar of met andere geïnteresseerden, want het museum is er voor iedereen.

Als u informatie wilt over de nieuwe locatie en openingstijden van het herinneringsmuseum, mail dan naar herinneringsmuseum@saffiergroep.nl dan laten we u rondom de heropening weten waar de nieuwe huisvestiging is en wat de openingstijden zullen zijn.