Activiteiten Domus Nostra

In Domus Nostra helpt een activiteitenbegeleider u bij de invulling van uw dag. Er is bijvoorbeeld een werkplaats waar bewoners regelmatig klussen voor andere bedrijven verzorgen, zoals inpakken, en sorteren. Misschien is dat ook iets voor u? Het is ook mogelijk om als dagbesteding werk te doen buiten Domus Nostra. U kunt ook elke dag terecht in het Atelier, waar de mooiste dingen gemaakt worden!

De Werkplaats voor een zinvolle dagbesteding!

Als u in Domus Nostra woont heeft u de mogelijkheid om één of meerdere dagdelen per week naar De Werkplaats te gaan. Deze is gevestigd in de locatie WoonZorgPark Loosduinen van Saffier. Samen vertrekken we dan met onze eigen bus naar Loosduinen, waar we aan de slag gaan. In De Werkplaats wordt allerlei productiewerk verzorgd voor bedrijven en organisaties, zoals inpakwerk, vouwwerk, etc. Fijn om samen aan het werk te zijn en wat bij te kunnen verdienen!

Dn Werkplaats 2 Arf

Heeft u als bedrijf een productieklus?

06 - 53 33 85 36 Stuur een mail

Neemt dan eenvoudig rechtstreeks contact op met De Werkplaats.

Kunstzinnige therapie en Atelier Art to remember

We besteden veel aandacht aan kunstzinnige expressie als vorm van ontspanning en afleiding. Schilderen is een mooi voorbeeld. In ‘Art to remember’, een mooi, ruim atelier maakt u onder begeleiding van een kunstzinnig therapeut schilderijen. We houden regelmatig tentoonstellingen en soms worden de schilderijen verkocht. De opbrengst daarvan gebruiken we om kunstreizen (zoals eerder naar Parijs en Madrid) te organiseren voor de cliënten. Kijkt u eens op de website van Art to remember. Daar kunt u ook schilderijen kopen!