Activiteiten Domus Nostra

In Domus Nostra helpt een activiteitenbegeleider u bij de invulling van uw dag. Er is bijvoorbeeld een werkplaats waar bewoners regelmatig klussen voor andere bedrijven verzorgen, zoals inpakken, en sorteren. Misschien is dat ook iets voor u? Het is ook mogelijk om als dagbesteding werk te doen buiten Domus Nostra. U kunt ook elke dag terecht in het Atelier, waar de mooiste dingen gemaakt worden!

De Werkplaats voor een zinvolle dagbesteding!

Als u in Domus Nostra woont heeft u de mogelijkheid om één of meerdere dagdelen per week naar De Werkplaats te gaan. Deze is gevestigd in de locatie WoonZorgPark Loosduinen van Saffier. Samen vertrekken we dan met onze eigen bus naar Loosduinen, waar we aan de slag gaan. In De Werkplaats wordt allerlei productiewerk verzorgd voor bedrijven en organisaties, zoals inpakwerk, vouwwerk, etc. Fijn om samen aan het werk te zijn en wat bij te kunnen verdienen!

Heeft u productieklussen?

Heeft u als bedrijf of organisatie een klus die u graag wilt uitbesteden? Neemt u dan rechtstreeks contact op met De Werkplaats:

E-mail: dewerkplaats@saffiergroep.nl
Telefoonnummer: 06-53 33 85 36

Dn Werkplaats 2 Arf

Kunstzinnige therapie en Atelier Het Louvre 

We besteden veel aandacht aan kunstzinnige expressie als vorm van  ontspanning en afleiding. Schilderen is een mooi voorbeeld. In ‘het Louvre’, een mooi, ruim atelier maakt u onder begeleiding van een kunstzinnig therapeut schilderijen. We houden regelmatig tentoonstellingen en soms worden de schilderijen verkocht. De opbrengst daarvan gebruiken we om kunstreizen (zoals eerder naar Parijs en Madrid) te organiseren voor de cliënten. Kijkt u eens op  www.atelierhetlouvre.nl . Daar kunt u ook schilderijen kopen!