WoonZorgPark Swaenesteyn

Wilt u levendigheid en gezelligheid om u heen, dan is WoonZorgPark Swaenesteyn, in de wijk Leyenburg, een goede keuze! U woont hier zo zelfstandig mogelijk als dat in uw situatie nog kan en krijgt daarbij de zorg en behandeling die u nodig heeft. Er is een winkeltje in de locatie waar u uw dagelijkse boodschappen kan kopen en er en een fijn restaurant waar u dagelijks van uw maaltijd kunt genieten met andere bewoners, maar ook uw familie en vrienden zijn hier welkom. Wijkbewoners maken ook graag gebruik van onze moderne voorzieningen. Naast een professioneel zorgteam is er een enthousiast team van welzijn medewerkers dat samen met u kijkt naar een fijne dagbesteding.

Levendige buurt

Swaenesteyn staat aan de Nieuwendamlaan, in een levendige woonwijk, met het gevarieerde winkelcentrum Monnickendamplein op loopafstand. Ook het Florence Nightingale park met kinderboerderij ligt in de buurt.

Ik doe graag spelletjes, in de huiskamer, maar ook in het restaurant. Sjoelen bijvoorbeeld.

Een bewoner van Swaenesteyn

Uw eigen woning

Soms kunt u niet langer thuis wonen omdat u fysiek niet meer in staat bent voor u zelf te zorgen. U kunt dan in Swaenesteyn een van de negentig tweekamer appartementen bewonen, waar u kunt genieten van verpleeghuiszorg met behandeling in een tweekamer appartement. Daarvoor hebt u wel een somatische indicatie nodig voor zorgzwaartepakket (ZZP) 6 met behandeling Deze indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum voor Indicatiestelling Zorg (CIZ), zie onderaan.

In het appartement staat een bed, een linnenkast en een koelkast. Verder richt u uw woning helemaal in zoals u dat zelf wilt. In elk appartement is een oproepsysteem dat u kunt gebruiken als u hulp nodig hebt. Zo woont u zelfstandig en kunt u toch een beroep doen op hulp en zorg als dat nodig is. Een prettig idee!

Goed bereikbaar

Het woonzorgpark is goed te bereiken met de tram of de bus. Ook zijn er in de directe omgeving voldoende parkeermogelijkheden.

Ik heb hier een mooi appartement en weet u dat het restaurant een gouden bordje heeft?

Een bewoner van Swaenesteyn

Zorgverlening

U bent welkom om in Swaenesteyn te komen wonen. U hebt daar wel een indicatie voor nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). In het indicatiebesluit dat zij afgeven, staat voor welke zorgzwaarte en functies u in aanmerking komt. Dit wordt uitgedrukt in het zorgzwaartepakket (ZZP). In Swaenesteyn komt u in aanmerking voor een woning met een ZZP6 met behandeling. U ontvangt van ons een zorgleveringsovereenkomst waarin we de wederzijdse rechten en plichten hebben vastgelegd. Samen met u stellen we ook een zorgleefplan op, waarin staat welke zorg u van ons krijgt.

Meer informatie?

Nieuwendamlaan 1 2547 JG Den Haag

070 448 7000 Stuur een mail Rondleiding aanvragen