4e editie van Prikkel & Ontwikkel 'Achter de schermen' groot succes

Op 17 oktober vond de 4e editie van Prikkel & Ontwikkel plaats in WoonZorgPark Swaenesteyn, met het thema ‘Achter de schermen’.

Dit interne event wordt speciaal voor en door collega’s georganiseerd. Met tien locaties in Den Haag en ruim 1.400 medewerkers beschikken we samen over veel kennis, talenten en een bulk aan ervaringen. Tijdens Prikkel & Ontwikkel delen we dit met elkaar. We delen hetgeen wat we vanuit onze functie bijdragen aan Saffier, aan de locatie waarop we werkzaam zijn, het team waar we onderdeel van zijn en de meerwaarde die dit heeft voor de bewoners en cliënten waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.

Tijdens deze editie werden de bezoekers ontvangen door Oudtopia waarbij je op foto kon zien hoe je er wellicht over 30 jaar uitziet. De talentvolle Korky's, huisband van locatie Domus Nostra, zorgde voor een zeer gezellig muzikale ontvangst tijdens de inloop. Vervolgens werd iedereen door Monique Delnoye (waarnemend Gebiedsmanager) welkom geheten en toonde Mark Kemp (Manager Services) een film over het productieproces van de Saffier maaltijden. Ook werd er jeukwoorden-bingo gespeeld.

Na deze ludieke opening werd iedereen in groepen ingedeeld mét reisleider. Samen maakten ze een ‘roadtrip’ langs verschillende workshops.

Er waren acht interessante, informatieve maar vooral interactieve workshops:

  • Afdeling Vastgoed verzorgde een speurtocht waarbij informatie werd gedeeld over de energie die wij bij Saffier verbruiken. Zij stelden de vraag hoe we hier zuiniger mee om kunnen gaan.
  • De workshop van Marketing & Communicatie stond in het teken van het merk Saffier, de bijbehorende huisstijl en het belang hiervan.
  • Diëtisten lieten de deelnemers smaakvolle shakes maken met bijvoeding als basis en dit moest aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden.
  • Geestelijk Verzorging en Activiteiten Begeleiders vertelden over de begeleiding van de Indische bewonersgroep in Swaenesteyn. Gezamenlijk werden er Indische liedjes gezongen.
  • Leidinggevende Cliëntzorg Thed Dissel gaf een kijkje in het nieuwste proefappartement met speciale tillift aan het plafond en andere technologische snufjes.
  • Afdeling I&A vertelde over Cybersecurity en de "gevaren" die er in de digitale wereld op de loer liggen.
  • P&O ging in gesprek over duurzame inzetbaarheid, over hetgeen wat collega’s nodig hebben om een tevreden medewerker van Saffier te blijven.
  • De Stembevrijders uit de Lozerhof lieten deelnemers ervaren hoe het is om een ontspannende sessie te beleven die normaliter alléén bestemd is voor cliënten.

Tussen de gigantische pannen en kookgerei van de Productiekeuken hebben we onder het genot van heerlijke hapjes, gezellige drankjes én afsluitende woorden van Bestuurder Annemiek Overboom, deze succesvolle middag gezamenlijk afgesloten.

Op naar de volgende editie waarbij we alle collega's van harte uitnodigen om ook te komen óf zelf een eigen workshop te geven!