De verhuizing naar De Drie Linden is een feit

Afgelopen week is De Lozerhof na 47 jaar verhuisd naar een nieuwe en moderne locatie aan het Westhovenplein in Den Haag. Deze nieuwe locatie in Moerwijk, De Drie Linden, bestaat uit drie gebouwen Koningslinde, Winterlinde en Zomerlinde. Elk gebouw heeft vier woonetages en op elke etage wonen tien bewoners. Ook is er een huiselijke woonkamer en een gezellige wooneetkamer per etage aanwezig. De begane grond van de Zomerlinde is iets kleiner en bestaat uit negen appartementen en een wooneetkamer. Op de begane grond van de Koningslinde is het restaurant en de fysiotherapie gesitueerd. In de Winterlinde zijn de verschillende kantoren en de behandelkamers van de artsen gehuisvest.

De Drie Linden is een moderne locatie met zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen. Tevens is de nieuwste Saffier locatie voorzien van innovatieve domotica en andere moderne technieken. Naast duurzaamheid zorgen deze technieken er ook voor dat wij ons in De Drie Linden kunnen focussen op het welzijn en de individuele wensen van de bewoners met dementie. Naast gezondheid en wooncomfort, staat dit centraal.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om een groots afscheid te organiseren voor De Lozerhof. Maar helaas is dit verdiende afscheid niet mogelijk gezien de huidige corona-crisis. Als alternatief hebben we daarom een afscheidsfilm gemaakt waarin (oud)medewerkers, vrijwilligers en bewoners terugblikken op hun tijd in De Lozerhof en met veel plezier vooruitkijken naar De Drie Linden.