DENK MEE | Ontmoeting in herinnering


Herinneringen, ze zijn voor iedereen anders en betekenen ook voor ieder persoon iets anders, maar belangrijk, dat zijn ze zeker!

Daarom start zorgorganisatie Saffier in Den Haag het project Ontmoeting in herinnering. We willen graag bijdragen aan betekenisvolle ontmoetingen tussen Haagse stadsgenoten, oud én jong, die samen in gesprek gaan over hun herinneringen. Dit doen we o.a. door op diverse plekken herinneringsateliers in te richten. In zo’n atelier kunnen herinneringen opgehaald worden via kunst, cultuur en voorwerpen. Tevens kunnen er levensvragen gedeeld worden, samen gereflecteerd worden, gezamenlijk vooruitkijken in het leven en heerlijk creatief bezig zijn.

Op zoek naar u

Bent u een professional, betrokken buur, nieuwsgierige stadsgenoot, creatieve duizendpoot, cliëntenraad lid of vrijwilliger, wij willen graag samen met u dit project vorm en invulling geven! Door met ons in gesprek te gaan over vrijwilligerswerk, de betekenis van herinneringen, zinvol leven in de laatste levensfase en positieve gezondheid, helpt u ons dit project mogelijk te maken.

Interactieve bijeenkomst

Wilt u meer weten over dit project? Bezoek dan een van onze interactieve bijeenkomsten. Wij organiseren twee bijeenkomsten onder leiding van Umar Mirza, oprichter van de Haagse School of Shapers. Graag horen wij wat volgens u belangrijk is en bijdraagt aan betekenisvolle ontmoetingen.

Nebo
Floris Arntzeniusplein 65
2597 SP Den Haag
Bijeenkomst: 14:00 – 16:30 uur
Inloop: vanaf 13:30 uur

Ontmoetingscentrum Randveen
Randveen 58G
2544 RN Den Haag
Bijeenkomst: 19:00 – 21:30 uur
Inloop: vanaf 18:30 uur

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie en/of aanmelden van de informatiebijeenkomst, kunt u per mail contact opnemen met Elisabeth de Vries: e.devries@saffiergroep.nl In verband met de beperkte ruimte sturen wij u uiterlijk 24 september een bevestiging toe.

Ontmoeting In Herinnering