Maison Gaspard de Coligny nodigt de buurt uit!

Tussen 13.00 en 16.00 uur worden er allerlei activiteiten georganiseerd; er is een optreden van Bart van Loon, u kunt een fotoshoot laten maken bij de familiefotograaf en kinderen kunnen zich laten schminken en zich uitleven op het springkussen. Bij de loterij maakt u kans op leuke prijzen. De entree en de meeste activiteiten voor de dag zijn gratis! Bekijk de flyer voor meer informatie.

Maison Gaspard de Coligny, op loopafstand van het winkelcentrum Willem Royaardsplein, biedt zorg aan mensen die bij ons wonen. Ook kunt u hier een kortere periode verblijven om te herstellen na een ziekte of ziekenhuisopname en verhuren wij zorggarantiewoningen. Vanaf juli 2018 gaan wij ons nog meer inzetten voor de wijkbewoners. U bent dan bijvoorbeeld welkom om in ons restaurant een kopje koffie te komen drinken, te lunchen of een warme maaltijd te gebruiken. Dat kan dan binnen óf buiten op ons heerlijke terras in de tuin! Ook kunt u deelnemen aan diverse activiteiten, zoals lezingen, een gesprekskring over filosofie en creatieve activiteiten.

Wilt u meer informatie over onze plannen en activiteiten? U bent van harte welkom om (nader) kennis te komen maken tijdens de Familie Burendag op 8 juli aanstaande.