Regionale campagne MooiMensenwerk van start

Op dinsdag 12 september is de regionale campagne MooiMensenwerk voor werken in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg gelanceerd. MooiMensenwerk is een initiatief van Saffier en 10 collega VVT-organisaties uit de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord.

Tijdens de lancering geeft ‘Tommie in de Zorg’ een gastles aan de studenten van het ROC Mondriaan. Tommie is de laatste tijd vaak in het nieuws vanwege zijn blogs en vlogs over zijn werk als verpleegkundige. Ook is er een promotieteam aanwezig dat voorlichtingsmateriaal over werken in de VVT uitdeelt aan de studenten van de zorg- en welzijnsopleidingen.

Daarnaast zijn er acht enthousiaste ambassadeurs (medewerkers van de deelnemende organisaties) die gaan vloggen en bloggen op de social media kanalen van MooiMensenwerk om zo jongeren te enthousiasmeren om ook voor een stage of baan in deze sector te gaan. De ambassadeurs worden ondersteund met de voorlichtingscampagne en de komende tijd via Facebook en Instagram voorgesteld. Volg ons via www.mooimensenwerk.nl, Facebook en Instagram!