Vordering nieuwbouw aan het Westhovenplein

Het is nu nog een echte ‘bouwput’ maar de eerste verdieping van de nieuwbouwlocatie aan het Westhovenplein staat al en aan de tweede wordt hard gewerkt. Stebru bouwt hier vijf woontorens, waarvan Saffier er drie zal huren. De gebouwen zijn bestemd voor mensen met dementie en / of syndroom van Korsakov en zijn bedoeld om te wonen of er kortdurend kunnen verblijven. Elke bewoner krijgt de beschikking over een ruim appartement van 30m2, inclusief eigen sanitair en keukenblok. Een voorbeeldappartement kunt u bekijken op onze locatie De Lozerhof.

Per etage wonen 10 mensen, zij beschikken over een gezamenlijke huiskamer, woonkeuken en loggia. Op de parterre komen algemene voorzieningen, waaronder een restaurant, activiteitenruimte, kapsalon en fysiotherapieruimte. Benieuwd naar de ontwikkelingen in het (toekomstige) wonen en werken op deze locatie? Kom dan langs in De Lozerhof of neem contact op via 0800 7233 437

2018-09-Westhovenplein-9.jpg#asset:3882

Deze foto is in week 36 gemaakt. Rechts en links vooraan staan twee gebouwen voor Saffier, op de achtergrond een gebouw voor Arcade.