Home Beoordelingen

Beoordelingen

9.3/10/10

In Saffier Loosduinen staat de menselijkheid voorop. De kamers zijn netjes. Er wordt veel georganiseerd. Het huis is verzorgd met aardig wat faciliteiten. Maar dat is allemaal niet wat het verschil maakt. De lieve, warme en betrokken medewerkers, van schoonmaak tot arts en alles ertussenin (maar met een extra shout out voor de verpleging) maakt het wonen hier leven.

10/10

De ondersteuning van mij als mantelzorger voor iemand met dementie, alsmede voor de mevrouw met dementie was absoluut perfect. We voelden ons ondersteund, gerespecteerd op alle niveaus.

9.4/10

Helaas is bij mijn vader dementie vastgesteld. Lange tijd hebben wij als gezin de bal proberen hoog te houden. Uiteindelijk liep dit spaak. Wij kwamen in contact met de Case Manager Dementie. Wat een rots in de branding. Adequaat in haar handelen maar absoluut met de menselijke maat. Zij weet als geen ander wat zich “achter de voordeur” kan afspelen. Zeker in de laatste dagen (crisis) heeft zijn ons door deze moeilijke situatie heen geleid. Ik gun iedereen een casemanager zoals wij hebben gehad. Nogmaals dank.

9.8/10

De laatste maanden is de casemanager bij m'n moeder op bezoek geweest en ons met raad en daad bijgestaan. Zeker toen m'n moeder door dementie meer zorg nodig had. Ook voor mij als dochter was ze een grote hulp. Door samen te kijken naar de mogelijkheden en mij mee te nemen in de stappen die daarop volgen. Iets wat ik niet direct kon overzien. Met haar geduld en grote steun is m'n moeder tot het einde toe liefdevol verzorgd en kon ik naast mantelzorger in m'n rol als dochter blijven. De casemenager is een steunpilaar die zowel de belangen van m'n moeder als die van mij respectvol en zorgvuldig afweegt. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: 'dank je wel!'

8.3/10

Mijn tante verbleef in deze zorginstelling en was daar ook zeer tevreden over. Wanneer ik vragen of opmerkingen/mededelingen had werd ik altijd goed te woord gestaan of naar de juiste persoon verwezen. Helaas is mijn tante inmiddels overleden, maar kon terugkijken op een paar mooie laatste jaren. Bij haar afscheid was er goede begeleiding tijdens de uren, dat ik er niet was en ze is door medebewoners en medewerkers op een zeer aangename manier uitgeleide gedaan. Ook werd er veel georganiseerd tijdens feestdagen, er waren altijd dagelijkse activiteiten, op deze manier was het aangenaam vertoeven. Persoonlijk heb ik een zeer goede indruk van het totaalplaatje Swaenesteyn.

8.0/10

Mijn moeder heeft 2 1/2 jaar met veel plezier in Swaenesteyn gewoond. Zij had een fijn appartement met 2 kamers. De medewerkers zijn heel vriendelijk en betrokken. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Het is heel fijn dat bewoners die niet meer zelf naar de activiteiten toe kunnen gehaald en gebracht worden. Swaenesteyn probeert bewoners zoveel mogelijk zelf te laten doen (uiteraard wat mogelijk is) en de bewoners zoveel mogelijk actief bezig te laten zijn en zo min mogelijk alleen te laten in hun eigen appartement. Swaenesteyn heeft er van alles aan gedaan om het voor de bewoners zo prettig en gezellig mogelijk te maken.

8.7/10

De medewerkers zijn erg vriendelijk. Ze willen altijd overal mee helpen. Ze luisteren altijd naar wat ik zeg en komen over het algemeen hun afspraken na. Het eten wordt aangepast aan mijn medische noodzaak. Ook de activiteiten sluiten aan bij mijn behoefte. Ik vind het erg leuk om mee te doen. De kamer is erg ruim.

7.8/10

Ik ben erg tevreden over de coördinator, alles wordt in goede banen geleid. Er is veel aanbod vanuit de Swaenehove als het gaat om huiskameractiviteiten. Er worden veel spelletjes gespeeld, ook spelletjes waarmee het geheugen wordt getraind, en spelletjes met muziek. Mijn moeder vindt vooral alles met muziek heel leuk. Verder benoemde mijn moeder dat het sinds kort gevraagd wordt dat iedereen in de huiskamer gaat avondeten. Dat hoeft niet perse van mijn moeder, omdat ze het fijn vindt om dit zelf te bepalen. Vaak is ze de hele middag al betrokken geweest met activiteiten en andere bewoners, en dan vindt ze het af en toe fijn om op haar eigen kamer te eten.

8.2/10

Zeer tevreden over de vriendelijkheid/deskundigheid van alle medewerkers. Ook de faciliteiten zeer sfeervol en ruim voldoende activiteiten. Een warm, sfeervol, liefdevolle omgeving.

8.8/10

Door een lelijke enkelbreuk heb ik 4 en 1/2 maand hier doorgebracht Moet zeggen dat ik een prima tijd gehad heb. De verzorging was uitstekend petje af. Het restaurant was erg gezellig ingericht. Veel tijd doorgebracht voor een kopje koffie en de maaltijden. Personeel was vriendelijk en de maaltijden waren goed. De kamer voor kortdurend verblijf bewoners zijn ruim en voldoen redelijk er is altijd wel iets te verbeteren. Maar een aanrader.

7.8/10

We zijn heel erg tevreden over de zorg die onze naaste ontvangt. de afspraken worden altijd nagekomen en we worden altijd goed op de hoogte gehouden over ontwikkelingen. Het personeel is daar heel scherp en actief mee bezig. Over de kwaliteit zijn we ook erg te spreken. We zijn er zelf natuurlijk niet bij, maar dat wat we van onze naaste horen komt overeen met wat we in de rapportages terugzien. Dat is altijd heel erg positief! Ze houden ook heel goed rekening met het ziektebeeld en overleggen altijd heel veel om te kijken wat er nog beter kan. Tot slot is onze naaste erg tevreden over de voorzieningen en het gebouw.

8.3/10

Het gaat prima bij Domus Nostra. We zijn blij dat mijn broer daar verblijft. Er zijn mooie grote kamers met goede douches. Wij hebben eigenlijk geen klagen. De verzorgers zijn allemaal aardig. Daarnaast kunnen wij altijd bij ze terecht. Ze accepteren hoe mijn broer is. Als hij iets wel of niet wil, dan respecteren ze zijn keuze. Mijn broer is erg op zichzelf, dus hij doet niet altijd mee. Maar ze proberen hem wel te betrekken. Hij wordt ook goed in de gaten gehouden. Bijvoorbeeld als hij gaat wandelen of sporten.

1 2 3 4