Vacatures

Met elkaar zorgen we dag in dag uit voor kwetsbare (oudere) mensen. Dit doen wij door ons te richten op de mogelijkheden en wensen van de bewoner, ongeacht leeftijd en eventuele beperkingen. We proberen van iedere dag een bijzondere te maken. Dat zit 'm in kleine dingen, zoals persoonlijke aandacht, tijd voor een gezellig praatje, een glimlach, een hand, kortom een fijne dag. Samen hebben we oog voor wat belangrijk is, oog voor wat telt.

Onze actuele vacatures vind je onderaan deze pagina

Wat telt voor jou?
Bij Saffier kijken we naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de ouderenzorg? We bieden mogelijkheden voor een vervolgopleiding of leertraject. Ben je op zoek naar stabiliteit? Je krijgt als zorg-collega vaak direct een vast contract. Heb je voorkeur voor een specialisme? Vertel het ons.

Zoek jij een gezonde privé-werkbalans? We bespreken samen de mogelijkheden en hebben oog voor jouw persoonlijke situatie. Er zijn tien Saffier locaties in Den Haag in de stadsdelen: Scheveningen, Haagse Hout, Escamp, Loosduinen en Segbroek. Kom gerust eens kennis maken!

Ben je verzorgende (VIG niveau 3) of verpleegkundige, maar vind je een sollicitatie nét een stap te ver? Je kunt altijd eerst meelopen op één van de locaties.

Neem contact op met recruitment

06 57 51 21 81 Stuur een mail