Vrienden van Domus Nostra

De Vrienden van Domus Nostra is de onafhankelijke steunstichting van Domus Nostra. Dankzij de Vrienden is het mogelijk om regelmatig extra of juist wat grotere activiteiten te organiseren voor de bewoners van Domus Nostra. De Vrienden zijn er voor de extra’s die ertoe doen! Dankzij hen is bijvoorbeeld fotoclub De Fotomaatjes gestart. Bewoners met liefde voor de fotografie komen wekelijks bij elkaar om onder meer te werken aan de techniek en elkaars nieuwste foto’s te bekijken. Meer over de Vrienden van kunt u lezen in de nieuwsbrief

Doneren 

Wij nodigen u graag uit om een (eenmalige) donatie te geven. Elk bedrag is welkom! Doet u mee? Maak uw bijdrage dan over naar onze bankrekening NL 95 ABNA 053.76.70.432, onder vermelding van ‘Vrienden van Domus Nostra'. U kunt ook bij uw notaris een schenking of legaat laten opnemen in uw testament. Op de pagina 'Schenkingen en legaten kunt u daar meer over lezen.
Heeft u na het lezen nog vragen hierover? Neem dan contact op met Vivian Jorissen, coördinator Fondsenwerving, via telefoonnummer 06-83 16 81 11 of per mail (v.jorissen@saffiergroep.nl )