Week van Zorg en Welzijn

First Dates With Saffier Zonder Datum 2

Programma

Dinsdag 12 maart van 13.00 tot 15.00 uur

‘First dates with Saffier’ met medewerkers van locaties van Saffier en P&O. Ook kun je een rondleiding meemaken in behandel- en verpleegcentrum Nolenshaghe, waar de bewoners om verschillende reden wonen. Het geeft je een beeld van de zorg die we bij Saffier geven en de manier waarop we dat doen.

Donderdag 14 maart van 15.00 tot 17.00 uur

Kennismaken met medewerkers die in de zorg werken en de mogelijkheid van een directe (open) sollicitatie in verpleeghuis Nebo. Zoek je een bijbaan in de zorg? Ook dan ben je ook van harte welkom!

En als je flexibel wilt werken, dus op verschillende locaties en wisselende uren per week, dan ben je hier eveneens welkom. Het Flexjob van Saffier is er speciaal voor jou deze middag.

Donderdag 14 maart van 13.00 tot 17.00 uur

Flyer-First-Dates-with-Saffier-A5.jpg#asset:6167

13.00 tot 14.00 uur ‘First date with Saffier’ in De Lozerhof

14.00 tot 16.00 uur Interactieve presentatie over social media en werken in de zorg van Tommie Niessen, de zorgvlogger van Tommie in de Zorg

16.00 tot 17.00 uur ‘First date with Saffier’

Ken je Tommie nog niet? Kijk dan op Youtube!

Tommie-Niessen-tommie-in-de-zorg.png#asset:5988

First Dates

First Dates with Saffier is, net zoals op TV, elkaar onder het genot van een lekker drankje leren kennen. Jij bent een (zorg)professional die overweegt in de zorg/bij Saffier te willen werken. Wij zijn een zorginstelling in Den Haag zuid-west en Scheveningen. Wij bieden leuke (bij)banen in de zorg, met ruimte om jezelf te ontwikkelen of een opleiding in de zorg te combineren met een baan. Deze opleiding wordt vergoed, tijdens je first date kun je hier meer over vragen.

En krijgt deze first date een vervolg, dan hoort daar natuurlijk ook een lekker ontbijtje bij ;) . Zo leren we elkaar beter kennen en merken we al snel of we bij elkaar passen.

Wil je ook komen op een van deze leuke, inspirerende evenementen over de zorg óf wil je graag een first date? Meld je dan aan op: weekvanzorgenwelzijn@saffiergroep.nl

Wil je met de hele klas komen, dat kan! Geef dan even aan met hoeveel jullie komen.