WoonZorgPark Loosduinen

Prettig en veilig wonen in een levendige omgeving, dat doet u in WoonZorgPark Loosduinen aan de Willem III straat! Zelfstandig, maar met de nodige zorg en behandeling. Loosduinen is een kleinschalig zorgcentrum met één- en tweekamerappartementen, appartementen voor echtparen en allerlei voorzieningen die ook voor de wijk toegankelijk zijn. Hierdoor is er altijd leven en gezelligheid.

Molenzicht en Schelpenhof

In Loosduinen zijn ook oudere mensen welkom bij wie het geheugen in lichte of sterkere mate achteruit gaat. In de vleugel Molenzicht woont u zelfstandig, maar wordt extra structuur geboden als u problemen met het geheugen ervaart. Op de afdeling Schelpenhof wonen ouderen met een indicatie dementie in een gesloten setting.

Er is elke dag wat te doen, dat vind ik geweldig. Ook op zondag kan ik naar de huiskamer

Een bewoner van WoonZorgPark Loosduinen

Goed bereikbaar

WoonZorgPark Loosduinen is vlak bij winkels, en goed te bereiken met de tram of de bus. Ook zijn er in de directe omgeving voldoende parkeermogelijkheden.

Uw eigen woning

In WoonZorgPark Loosduinen woont u in een aanleunappartement, of in een éénkamer- of tweekamer (verzorgingshuis)appartement. U hebt wel een indicatie nodig met ZorgZwaartePakket (ZZP) 4 of 6 om hiervoor in aanmerking te komen. Deze indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum voor Indicatiestelling Zorg (CIZ). U richt uw appartement in zoals u zelf wilt. In elk appartement is een oproepsysteem dat u kunt gebruiken als u hulp nodig hebt. Zo woont u zelfstandig en kunt u toch een beroep doen op hulp en zorg als dat nodig is. Een veilig idee!

Wel Thuis

Met een abonnement op Wel Thuis bij Saffier bieden wij u veiligheid en kunt u gebruikmaken van onze service en allerlei extra comfortdiensten.

Meer informatie?

Willem III straat 36 2552 BR Den Haag

070 8881888 Stuur een mail Rondleiding aanvragen

Nieuws