Home Nieuws

Nieuws

Wij delen graag onze belangrijke berichten met u. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Wij delen informatie over bijeenkomsten, onze zorgverlening, onze organisatie en samenwerkingen. Wilt u meer weten over een van de nieuwsberichten? Neem dan contact met ons op.

15 jul 2024

Toekomstgerichte nieuwbouwplannen op het terrein van Huize Royal

In antwoord op de groeiende vraag onder ouderen naar passende woningen in Den Haag, kondigt Saffier de ontwikkeling aan van een duurzame woonlocatie ter vervanging van de huidige locatie Huize Royal in Scheveningen.

Meer informatie >
3 jul 2024

Brand in schuur Huize Royal/Royal Rustique

In de tuin van Huize Royal/ Royal Rustique, onze locatie aan de Rusthoekstraat in Scheveningen, is brand uitgebroken in het schuurtje.

Meer informatie >
2 jul 2024

Eenvoudiger verwijzen met één loket via VPO Haaglanden

Nu ook voor casemanagement dementie in de regio Haaglanden. Het VerwijsPunt Ouderenzorg Haaglanden breidt per 1 juli de dienstverlening uit met casemanagement dementie voor de inwoners van Den Haag, Rijswijk, Leidschendam- Voorburg en Wassenaar.

Meer informatie >
3 jun 2024

Bestuurder Annemiek Overboom geeft stokje over aan interim-bestuurder Marcel van Woensel per 1 juni 2024

Met gemengde gevoelens kondigen wij aan dat onze bestuurder, Annemiek Overboom, na zeven succesvolle jaren op eigen verzoek Saffier per 1 juni 2024 heeft verlaten.

Meer informatie >
29 mei 2024

Voor verandering is lef nodig, maar heb je ook de moed om te falen?

Met deze prikkelende vraag opende filosoof Stine Jensen het afscheidssymposium van Annemiek Overboom. Niet dat er veel gefaald wordt in de zorg, maar aandacht hiervoor maakt de norm duidelijk van wat echt belangrijk is.

Meer informatie >
28 mei 2024

Annemiek Overboom: ‘Onze maatschappelijke waarde vergroten met de beweging van Saffier’

Zoals bekend neemt onze bestuurder, Annemiek Overboom, deze week afscheid van Saffier. Voor het jaarbeeld 2023-2024 hadden we nog één interview met haar waarin ze terugkijkt naar geleerde lessen maar vooral vooruit kijkt naar de uitdagingen en zeker ook kansen in de zorg voor de komende jaren.

Meer informatie >
28 mei 2024

Saffier en Respect intensiveren samenwerking in Scheveningen

In deze snel complexer wordende zorgwereld kunnen we het nooit alleen, samen met andere zorgorganisaties werken we aan verbetering van zorg, dienstverlening en behandeling.

Meer informatie >
21 mei 2024

Samen de juiste weg vinden – Saffier Jaarbeeld 2023-2024

In het jaarbeeld over de beweging van Saffier gaat het om de weg die wij bewandelen, de groep mensen die samen Saffier zijn en alle betrokkenen. Deze groep mensen bestaat uit bewoners, cliënten en hun familieleden en naasten, maar ook uit bezoekers, vrijwilligers, collega’s en samenwerkingspartners zoals huisartsen en welzijnswerkers.

Meer informatie >
28 mrt 2024

Tweede Saffier Iftar in De Drie Linden

Een inclusieve en liefdevolle gemeenschap creëren waarin mensen van alle achtergronden samenkomen en elkaar ondersteunen, hoe doet Saffier dat? Door saamhorigheid en begrip te bevorderen, vooral tijdens speciale gelegenheden zoals de Ramadan en Iftar.

Meer informatie >
25 mrt 2024

PREZO Hospice Keurmerk toegekend voor de Palliatieve Unit Saffier

Enkele weken geleden vond de audit plaats voor het PREZO Hospicezorg keurmerk. De Palliatieve Unit (PTU) van Saffier, op locatie Nolenshaghe, is met vlag en wimpel hiervoor geslaagd.

Meer informatie >
18 mrt 2024

Een grote dankjewel aan onze fantastische vrijwilligers

Meer informatie >
27 feb 2024

Hoogtepunten Saffier 2023

Duurzaamheid zetten we bij Saffier voorop. We kijken bij alles hoe we het toekomstbestendig kunnen doen. Dus duurzame innovaties, duurzame samenwerking en duurzame zorg.

We lichten er voor 2023 een paar voorbeelden uit.

Meer informatie >
1 2 3 7