Home Nieuws

Nieuws

Wij delen graag onze belangrijke berichten met u. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Wij delen informatie over bijeenkomsten, onze zorgverlening, onze organisatie en samenwerkingen. Wilt u meer weten over een van de nieuwsberichten? Neem dan contact met ons op.

25 mei 2023

Fiets naar je werkdag bij Saffier

Om duurzaamheid binnen Saffier op de kaart te zetten, doet Saffier vandaag mee aan de Fiets naar je Werk Dag! Niet alleen goed voor het klimaat, maar ook goed voor jezelf.

Meer informatie >
20 mei 2023

Feedback zuilen Zorgkaart Nederland op Saffier-locaties

Saffier vindt het geven van goede zorg belangrijk. Het vragen naar de ervaringen van cliënten en naasten is daar een belangrijk onderdeel van.

Meer informatie >
26 apr 2023

Hoogtepunten Saffier 2022

Leefplezier én werkplezier: daar draait het voor ons om. Zorg en ondersteuning kan niet zonder aandacht en betekenis en is altijd verweven in alles wat we doen.

Meer informatie >
3 apr 2023

Zorginnovatie festival Ready Set Go groot succes!

Saffier en Cardia organiseerden samen Zorginnovatie festival Ready Set Go bij Beeld & Geluid in Den Haag. Op 30 maart kwamen bijna 200 zorgmedewerkers samen om hierover na te denken.

Meer informatie >
17 mrt 2023

Samenwerking met Nivel en Verenso

Saffier gaat samenwerken met onderzoeksinstituut Nivel (Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg) en Verenso (Vereniging van specialisten ouderengeneeskunde).

Meer informatie >
13 mrt 2023

Drie Saffier teams hebben meegedaan aan de NN CPC 2023

Zondag 12 maart hebben 32 Saffier collega’s meegedaan aan de NN CPC 2023. Wat een prestaties zijn er neergezet, wij zijn enorm trots op onze collega’s!

Meer informatie >
8 mrt 2023

Leerlingen van het Haags Montessori Lyceum in Den Haag adopteren Maison Gaspard de Coligny

Afgelopen week hebben leerlingen van het Haags Montessori Lyceum in Den Haag Maison Gaspard de Coligny geadopteerd. Dit werd feestelijk ingeluid met gezellige ontmoetingen tussen de bewoners van de locatie en de leerlingen.

Meer informatie >
17 feb 2023

Zorginnovatie | Opschalen gebruik Luna

De i-nurses van het Regionaal Expertisecentrum Korsakov zijn gestart met een pilot door het inzetten van de Luna. De Luna is een digitale agenda die structuur brengt aan het dagelijks leven van mensen met een cognitieve beperking, in dit geval het syndroom van Korsakov.

Meer informatie >
13 feb 2023

Nieuwe Toezichthouder bij Saffier

Op 15 december is de heer Jouke Tamsma als nieuw Raad van Toezicht lid benoemd. Jouke is een ervaren toezichthouder in de (ouderen) zorgsector en heeft bestuurlijke ervaring in de medische sector.

Meer informatie >
2 feb 2023

Saffier is World Class Work Place in 2023

We hebben hoger gescoord dan de benchmark (het gemiddelde van de uitkomsten van andere deelnemende zorgorganisaties).

Meer informatie >
2 feb 2023

Samenwerking Saffier en Respect aan de Scheveningseweg in Den Haag

Deze week tekenden Annemiek Overboom, bestuurder van Saffier, en Klaas Smilde, bestuurder van Respect – wonen, zorg, welzijn een huurovereenkomst. Respect huurt vanaf 1 februari 2023 een etage in Saffier-locatie Mechropa.

Meer informatie >
27 jan 2023

Anneke van Strien – Specialist Ouderengeneeskunde – overleden

Deze week hebben wij het bericht ontvangen dat onze collega Anneke van Strien is overleden. Dit nieuws heeft ons allen diep geraakt.

Meer informatie >
1 2 3