Home Aanbod Wonen bij Saffier

Wonen bij Saffier

Wonen bij Saffier betekent zoveel mogelijk genieten van de gewone dingen die het leven zo bijzonder maken, ongeacht of u nu voor wonen met zorg kiest of een appartement huren.

Wonen in een woonzorglocatie is niet precies zoals thuis wonen, maar het is wel een plek waar iemand zich thuis kan voelen. Bij Saffier vinden we het heel belangrijk dat u zich thuis voelt, daarom vragen we mensen wat zij nodig hebben om zich echt thuis te voelen. Voor ons is het belangrijk dat we weten wie u bent en wat ú belangrijk vindt in het leven, zodat wij u de een fijne woonomgeving en, indien nodig, de beste zorg kunnen aanbieden.

Wonen in een verpleeghuis van Saffier

In onze kleinschalige verpleeghuizen maken we daarom kleine woongroepen, waardoor onderling contact en vriendschappen makkelijk kunnen ontstaan. Onze woonzorglocaties bieden verschillende faciliteiten en diensten zoals: een restaurant, pedicure, kapper en activiteitenruimtes. Bij de locatiebeschrijving kunt u hier meer informatie over vinden.

Huren bij Saffier

Wilt u zelfstandig wonen, maar hebt u wel enige zorg nodig, dan zijn onze een- en tweepersoonswoningen heel plezierig! Dit kunnen zowel in- als aanleunwoningen zijn. Het is ook mogelijk om een appartement te huren: in de sociale huursector (aanleunwoningen) en in de vrije sector (inleunwoningen / zorggarantieappartementen).

U kunt met een huurwoning altijd gebruik maken van de zorg- en dienstverlening die bij deze locatie hoort. Op onze wijklocaties bieden we zelfstandig wonende ouderen uit de wijk diverse activiteiten en ontmoetingsmomenten. Ook als u meer zorg nodig heeft, biedt Saffier hiervoor verschillende mogelijkheden, passend bij u en uw zorgvraag. Kortom: wonen bij Saffier vergroot uw kwaliteit van leven en zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk geniet van de ‘gewone’ bijzondere dingen van het leven. Bekijk hier de woon(zorg)mogelijkheden op onze verschillende locaties.

Kijk bij onze huurinformatie voor welke mogelijkheden er  zijn.