Home Aanbod

Aanbod

Bij Saffier hebben we oog voor wat telt. Al onze zorg, behandelingen en ondersteuning baseren we op gerichte aandacht: oprechte interesse in het wel en wee van een ander. We zijn nieuwsgierig naar wie u bent en naar uw levensverhalen en herinneringen. Zo sluit onze zorg en ondersteuning volledig aan op wie u bent.

We stimuleren u om zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen in het leven en zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk de voor u waardevolle activiteiten kunt doen. Denk aan een praatje maken met een goede vriend of vriendin, of het organiseren van een kaartavondje. Deze zorg bieden we op basis van de eigen wensen van cliënten en bewoners in de regio Den Haag. We doen dit door activiteiten en ondersteuning te organiseren  voor ouderen die zelfstandig wonen, revalidatietrajecten en behandelingen te bieden voor mensen die tijdelijk extra zorg nodig hebben, en we bieden zorg en ondersteuning via onze verpleeghuizen voor ouderen met verschillende zorgvragen.

Wijkzorg en ondersteuning

Langer zelfstandig thuis wonen en een gezond sociaal leven. Dit kan door ontmoetingen met anderen bij een van onze ontmoetingscentra. Of juist begeleiding van een casemanager, thuisbegeleider of geestelijke verzorger. Saffier biedt hiervoor oplossingen op maat, die passen bij u en uw wensen.

Wijkzorg & ondersteuning

Revalideren en behandelen

Revalideren bij Saffier tijdens een kortdurend verblijf of gewoon vanuit huis bij één van onze behandelpraktijken.

Revalideren & Behandelen

Wonen bij Saffier

Wonen bij Saffier betekent zoveel mogelijk genieten van de gewone dingen die het leven zo bijzonder maken, ongeacht of u nu voor wonen met zorg kiest of voor een appartement huren.

Wonen bij Saffier