Home Werken bij Saffier Stages en Leer/werk trajecten

Leer/werk trajecten en zorgstages

Er zijn verschillende mogelijkheden om tegelijk te werken en leren bij Saffier in de zorg. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding tot Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige bij ons volgen en halen. We betalen dan jouw opleiding en je krijgt bovendien nog een leerlingsalaris!

Ook stagiaires zijn in de zorg van harte welkom!

Wil je bij ons leren en werken (BBL-traject)? 

Wij vinden het belangrijk dat we tijdens het BBL traject onze leerlingen de juiste begeleiding geven. Het is misschien wel daarom dat onze BBL plekken altijd snel vol zitten. Zie je geen BBL-vacature staan op onze vacaturesite, maar zou je toch bij ons willen beginnen aan een leer/werk traject? Doe dit dan door het belangstellingsformulier in te vullen.

Zorgstages

  • Met verschillende scholen hebben we vaste afspraken. Het gaat om ROC Mondriaan, Haagse Hogeschool, MBO Rijnland en Hogeschool Leiden
  • Ben jij leerling van een van de genoemde scholen, dan kun je bij het stagebureau van je opleiding aangeven dat je bij ons stage wilt lopen
  • Volg je een opleiding bij een andere school en zou je toch bij ons stage willen lopen? Vul dan het belangstellingsformulier hier in. Als we mogelijkheden zien nemen we contact met je op.