Home Aanbod Wijkzorg & ondersteuning

Saffier voor zelfstandig wonende ouderen

Ook ouderen die zelfstandig thuis wonen kunnen bij Saffier terecht. We bieden verschillende mogelijkheden voor ondersteuning, zoals een kopje koffie, een praatje in onze ontmoetingscentra of thuisbegeleiding en casemanagement als het moeilijk wordt om zelf structuur te houden in het dagritme en dagelijkse beslommeringen. Saffier biedt daarbij ook ondersteuning aan de mantelzorger.

Ontmoetingen bij Saffier

Saffier maakt betekenisvolle ontmoetingen mogelijk in onze ontmoetingscentra op verschillende plaatsen in de stad. Lijkt het u leuk om buurtgenoten te ontmoeten? Om samen koffie te drinken, een praatje te maken of mee te doen aan een van de activiteiten? Loop dan eens binnen bij onze ontmoetingscentra. Ze zijn te vinden in Bouwlust, Leyenburg, Benoordenhout en Loosduinen. Lekker dichtbij, gezellig en betekenisvol. We gaan namelijk graag in gesprek over wat ú belangrijk vindt en wat er voor u toe doet. Aanmelden is meestal niet nodig.

Expertise en zorg

Saffier biedt volledige zorg en ondersteuning aan wijkbewoners die daar behoefte aan hebben. U houdt zelf de regie over uw leven en u beslist hoe u actief blijft. U bepaalt ook wat voor u bijdraagt aan meer woongenot. Hiermee zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.