Fysiotherapie

Bij ons werken toegewijde fysiotherapeuten die u graag helpen. Als u pijnklachten ervaart, problemen heeft met bewegen of uw evenwicht, u na een ziekenhuisopname of revalidatietraject (verder) wilt revalideren,
dan staan wij voor u klaar. Soms kunt u onze hulp goed gebruiken!

Met behandeling en oefentherapie kan de fysiotherapeut aan veel klachten iets doen. De therapeut kan u ook preventief behandelen, om zo klachten of verdere achteruitgang te voorkomen.

Specialisatie

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Eén van de specialisaties is revalidatie. Na een (heup)operatie of ongeluk bijvoorbeeld, waarna uw conditie misschien wel sterk is achteruit gegaan. Als u artrose hebt, of te kampen hebt met de gevolgen van een hersenbloeding, of bij een ziekte. U kunt bij onze fysiotherapeut terecht om samen aan de slag te gaan en zo de klachten die uw dagelijks functioneren belemmeren, op te heffen of te verminderen.

Niet alleen voor revalidatie kunt u bij uitstek naar onze fysiotherapeut. Een aantal van onze fysiotherapeuten heeft zich ook gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson (aangesloten bij ParkinsonNet), neurorevalidatie, COPD en Niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer informatie of afspraak maken