Home Aanbod Wijkzorg & ondersteuning Ontmoetingscentra Saffier

Ontmoetingscentra

Saffier maakt betekenisvolle ontmoetingen mogelijk in onze ontmoetingscentra op verschillende plaatsen in de stad. Lijkt het u leuk om buurtgenoten te ontmoeten? Om samen koffie te drinken, een praatje te maken of mee te doen aan een van de activiteiten? Loop dan eens binnen bij onze ontmoetingscentra. Ze zijn te vinden in Bouwlust, Leyenburg, Benoordenhout en Loosduinen. Lekker dichtbij, gezellig en aangenaam. We gaan namelijk graag in gesprek over wat ú belangrijk vindt en wat er voor u toe doet. Aanmelden is niet nodig.

Activiteiten voor wijkbewoners

Er wordt van alles georganiseerd in onze wijklocaties. De ene keer praten we met elkaar over herinneringen. Wat deed u vroeger, wat waren of zijn uw hobby’s, ging u wel eens op vakantie et cetera. Een andere keer draaien we muziek uit uw jeugd en wordt er door sommige aanwezigen zelfs gedanst. Er worden ook optredens en theatervoorstellingen georganiseerd en verschillende beweegactiviteiten zoals yoga of wandelen.

In het Haags Herinneringsatelier worden ook diverse activiteiten georganiseerd soms met vrije inloop en soms met aanmelding, maar u kunt het ook bezoeken op eigen gelegenheid.

Ontmoetingen

Wilt u even een praatje maken met iemand? Er zijn elke dag medewerkers en vrijwilligers maar ook andere wijkbewoners aanwezig voor een gezellig praatje, om samen de krant te lezen en een goed gesprek te voeren. Daarnaast worden er lezingen georganiseerd en zijn er sociale en creatieve sociëteiten en clubs voor en door bewoners opgericht. Hier kunt u naar wens aan deelnemen.

Haags Ontmoeten

Op alle locaties bieden we ‘Haags Ontmoeten’. Haags Ontmoeten vindt u op meerdere plaatsen in Den Haag. Deze ontmoetingsplek is een plek in de wijk waar alle ouderen en hun mantelzorgers vrij kunnen binnenlopen. Het is een plek om samen te komen, ervaringen te delen en te ontspannen. Iedereen is welkom! Meer informatie hierover  vindt u op de website van Haags Ontmoeten.

Lunch/Maaltijd

Naast activiteiten en gezellige gesprekken, lunchen we ook gezamenlijk met de deelnemers die dat leuk vinden. Dit is vaak een warme lunch, soms een broodmaaltijd (hiervoor wordt een bijdrage gevraagd).

Dagbesteding

In de ontmoetingscentra aan het Randveen en de Volendamlaan bent u ook welkom voor dagbesteding met indicatie. In Ontmoetingscentrum Randveen bieden we tevens multiculturele dagbesteding.

Er is altijd vrije inloop tijdens openingstijden, u hoeft zich niet vooraf aan te melden. Kom gerust eens binnenlopen, de koffie staat klaar!

Programma Ontmoetingscentrum Volendamlaan

Programma Ontmoetingscentrum Randveen