Vrijwilligerswerk

Bij Saffier hebben we oog voor onze vrijwilligers. Door de aanwezigheid en inzet van onze vrijwilligers is er extra service en aandacht voor onze bewoners. Dat zien we en waarderen we.

Wil je graag iets voor een ander betekenen? Dan maken we graag kennis met je. Helemaal als je een sociaal mens bent, een luisterend oor hebt en graag klaar staat voor een ander. We vinden het belangrijk dat onze enthousiaste vrijwilligers in de teams meedenken en ideeën aandragen voor verdere verbeteringen binnen onze locaties. Er is altijd wel een locatie in de buurt waar je als vrijwilliger een bijdrage kunt leveren: van Loosduinen tot Benoordenhout is Saffier vertegenwoordigd.

Vrijwilligerswerk

Binnen Saffier zijn er heel veel mogelijkheden. Franse conversatie, met de duo-fiets op pad, koken voor bewoners, spelletjes doen op de I-pad of ondersteuning bieden bij de schildergroep. Houd je van spelletjes, wil je helpen bij het rondbrengen van maaltijden of met naar de kerk gaan? Neem een kijkje bij onze huidige vacatures en filter onder specialisme op vrijwilligers.

Waarom vrijwilligerswerk?

De een verricht vrijwilligerswerk omdat hij of zij graag iets wil betekenen voor een ander. Het kan ook dat je na je pensionering lekker bezig wilt zijn en natuurlijk kan vrijwilligerswerk ook een opstapje voor je zijn naar een betaalde baan. Wat je drijfveer ook is, vrijwilligerswerk bij Saffier is leuk en van toegevoegde waarde. We sluiten graag aan bij de behoeften en talenten van jou.

Hoeveel uur?

We begrijpen dat niet iedereen evenveel tijd beschikbaar heeft. Het aantal uur bepalen we in overleg. Het is ook afhankelijk van de werkzaamheden waar je voor kiest. Wil je wel graag iets betekenen voor onze bewoners, maar je niet verbinden aan vaste verplichtingen? Ook dan kun je kiezen voor een rol als oproepbare vrijwilliger in diverse taken (flexibel vrijwilliger).

Wat levert het je op?

Voor wie met het OV of de auto naar ons toe komt, bieden we een reiskostenvergoeding. Je deelt mee in het attentiebeleid voor medewerkers bij bijzondere dagen. Daarbij ben je automatisch lid van onze personeelsvereniging. Speciaal voor vrijwilligers is er op iedere locatie een jaarlijkse activiteit. We bieden scholingen en informatieve bijeenkomsten. Ook ontvang je een korting van 10% in onze restaurants op de verschillende locaties.

Contact

Wil je vrijwilligerswerk doen bij een van onze tien locaties? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op via: Vrijwilligerswerk@saffiergroep.nl.


190507 Arf 007