Home Werken bij Saffier Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Bij Saffier hebben we oog voor onze vrijwilligers. Door de aanwezigheid en inzet van onze vrijwilligers is er extra service en aandacht voor onze bewoners.Vrijwilliger zijn

Wil je graag iets voor een ander betekenen? Ben je sociaal, heb je een luisterend oor en sta je klaar graag voor een ander? Dan maken we graag kennis met je. Wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers in de teams meedenken en ideeën aandragen voor verdere verbeteringen binnen onze locaties.

Er is altijd wel een locatie in de buurt waar je als vrijwilliger een bijdrage kunt leveren!

Wat is er mogelijk?

Binnen Saffier zijn er diverse mogelijkheden: Franse conversatie, met de duofiets op pad, koken voor bewoners, spelletjes doen op de I-pad of ondersteuning bieden bij de schildergroep. Je kunt maaltijden rondbrengen of helpen met het naar de kerk gaan.

Wil je liever meer inspraak?
Wil je graag meepraten over wat belangrijk is voor de cliënt? Het is ook mogelijk om lid van de cliëntenraad te worden van een locatie van Saffier.

Waarom vrijwilligerswerk?

De een verricht vrijwilligerswerk omdat hij of zij graag iets wil betekenen voor een ander. Vrijwilligerswerk kan ook een opstapje zijn naar een betaalde baan. Wat je drijfveer ook is, vrijwilligerswerk bij Saffier is leuk en van toegevoegde waarde.

Hoeveel uur?

We begrijpen dat niet iedereen evenveel tijd beschikbaar heeft. Het aantal uur bepalen we in overleg. Het is ook afhankelijk van de werkzaamheden waar je voor kiest. Wil je wel graag iets betekenen voor onze bewoners, maar je niet verbinden aan vaste verplichtingen? Word dan oproepbare vrijwilliger.

 

 

Wat levert het je op?

Ten eerste levert het je voldoening op en bouw je aan je cv. Daarnaast maak je ook gebruik van de speciale arbeidsvoorwaarden van Saffier waaronder een reiskostenvergoeding, een attentie bij bijzondere dagen en je bent lid van onze personeelsvereniging. We bieden scholing en informatieve bijeenkomsten.

Ben jij enthousiast om vrijwilliger te worden? Wij gaan graag met je in gesprek.
Vul hier het vrijwilligersformulier in.