Home Nieuws Najib Amhali verrast Nolenshaghe en WoonZorgPark Loosduinen met Muziekboeket

Najib Amhali verrast Nolenshaghe en WoonZorgPark Loosduinen met Muziekboeket

Najib Amhali heeft samen met zijn band twee hele bijzondere optredens gegeven. In de ochtend een muziekboeket in de tuin van locatie Nolenshaghe en in de middag in de binnentuin van WoonZorgPark Loosduinen

Voor het muziekboeket hebben familieleden, geliefden en mantelzorgers de mogelijkheid gehad om een persoonlijke boodschap in te spreken en hun favoriete muziek aan te vragen voor hun familielid. Najib Amhali heeft enkele van deze ontroerende berichten voorgelezen. Ook heeft hij met een aantal bewoners en cliënten gebeld, zodat zij hun bijzondere verhaal konden delen.

Najib Amhali en band zongen ‘You never walk alone’. En zo voelen wij dat ook. Samen kunnen wij deze periode aan. Samen staan wij sterk. Dit was oprecht een hart onder de riem voor alle bewoners, cliënten én medewerkers. De sfeer zat er goed in en er werd zelfs een 1.5 meter polonaise ingezet. Ook nam hij bloemen voor onze zorgmedewerkers mee en maakte hij met bewoners & medewerkers een praatje.

De filmopnames die gemaakt zijn, zijn te zien op YouTube via het kanaal van Focus and Fun Foundation en op de Saffier Facebookpagina.

Het muziekboeket werd ons aangeboden door Michel Kouer, Directeur van de Focus & Fun Foundation. Heel hartelijk bedankt voor dit wel heel speciale cadeau. Najib Amhali en band, super bedankt voor jullie enthousiasme en positiviteit.