Home Nieuws Samenwerking Saffier en JINC

Samenwerking Saffier en JINC

JINC helpt jongeren op weg naar werk. Ieder kind heeft talent. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Saffier is een langdurige samenwerking aangegaan met JINC.

Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 63.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

Jongeren hebben vaak geen idee van de diversiteit aan interessante beroepen in de zorg. Deelname aan de projecten van JINC biedt medewerkers van Saffier een unieke kans om jongeren kennis te laten maken met de vele beroepen binnen zorg en welzijn. Medewerkers van Saffier krijgen de kans om betekenisvol werk te doen en de passie die zij hebben voor het werken in de zorg over te dragen op de leerlingen.

Saffier is trots op deze samenwerking en hoopt vele jongeren kennis te kunnen laten maken met de vele beroepen binnen de zorg.