Home Nieuws Een grote dankjewel aan onze fantastische vrijwilligers

Een grote dankjewel aan onze fantastische vrijwilligers

Hoewel NL Doet al even achter ons ligt, willen we toch even stilstaan bij de geweldige inzet die jullie hebben getoond. Van het jongleren met pannenkoeken tot het opknappen van rollators en rolstoelen, jullie hebben Saffier laten stralen! Met grote teams van enthousiaste vrijwilligers hebben we niet alleen klusjes geklaard, maar hadden we ook aandacht voor de belangrijke dingen in het leven.

We hebben samen gelachen, geleerd en het verschil gemaakt voor de bewoners en cliënten van de Saffier locaties. Of het nu gaat om het inrichten van onze patio's met prachtige bloemen, het delen van verhalen of het bakken van die heerlijke poffertjes, elk moment was gevuld met positiviteit en samenhorigheid.

Samen hebben we laten zien wat één dag van vrijwilligerswerk kan bereiken - van het opfleuren van tuinen tot het opknappen van meubilair en het delen van creatieve workshops. Bedankt voor jullie warme hart en onvermoeibare inzet. Jullie maken echt het verschil!

Een speciale dankjewel aan de vrijwilligers die ons helpen, niet alleen tijdens NL Doet, maar het hele jaar door. Jullie zijn een vast onderdeel van ons hechte team en we zijn jullie zeer dankbaar!