Home Nieuws Tweede Saffier Iftar in De Drie Linden

Tweede Saffier Iftar in De Drie Linden

Een inclusieve en liefdevolle gemeenschap creëren waarin mensen van alle achtergronden samenkomen en elkaar ondersteunen, hoe doet Saffier dat? Door saamhorigheid en begrip te bevorderen, vooral tijdens speciale gelegenheden zoals de Ramadan en Iftar.
 
Om dit te realiseren, organiseerde Jamila Bouras (Vrijwilligerscoördinator & Praktijkbegeleider Mantelzorg) een betekenisvolle Iftar bij locatie De Drie Linden. Deze avond bracht medewerkers, bewoners, buurtbewoners, familie en vrienden samen voor een moment van verbinding en samenzijn.
 
Tijdens de Iftar werden we verwelkomd door Abdullah Akbas (Geestelijk verzorger), die ons inspireerde met inzichten over de Ramadan en de betekenis van de Iftar. Vervolgens genoten we van een smakelijk buffet verzorgd door Restaurant Anatolian Chefs, waarbij diverse heerlijke gerechten de tafels vulden.
 
Deze avond was een prachtige viering van saamhorigheid en warmte, waarbij gemeenschappen uit de buurt samenkwamen met ons zorgteam, vrijwilligers, naasten en bewoners van De Drie Linden. We zijn dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond en kijken uit naar nog meer mooie momenten van verbinding in de toekomst.