Home Nieuws Uitnodiging voor deelname aan de slimme zorgestafette op vrijdag 9 februari van 13.00 tot 14.30 uur.

Uitnodiging voor deelname aan de slimme zorgestafette op vrijdag 9 februari van 13.00 tot 14.30 uur.

Het vergroten van innovatie, het omarmen van technologische verandering en het vinden van passende oplossingen zijn cruciaal voor de toekomst van de ouderenzorg.

Bij Saffier hebben we intensief gewerkt aan deze uitdagende vraagstukken, en we zijn verheugd onze ervaringen te delen! Samen met Sima Ipakchian Askari en Matthijs Klok vanuit Vilans hebben we onze organisatiestructuur geëvalueerd, inzicht gekregen in relevante technologieën en zijn we nu in een meer volwassen stadium van het gesprek over het 'hoe', 'wat' en 'waarom'.

Laten we samen dit belangrijke gesprek voortzetten en van elkaar leren! Neem deel aan de slimme zorgestafette op vrijdag 9 februari van 13.00 tot 14.30 uur. Klik op de onderstaande link om je aan te melden.

Maar we willen niet alleen onze ervaringen delen – we zijn ook op zoek naar jouw inbreng en expertise! Heb jij ervaring met technologie in de ouderenzorg? Of heb je waardevolle tips om innovatie te stimuleren en draagvlak te creëren? Deel ze dan met ons tijdens de slimme zorgestafette.