Restaurants

Wat is gezelliger dan samen even een kopje koffie te drinken, of iets te eten? Daarvoor hoeft u niet ver weg als u bij een locatie van Saffier woont, of in de buurt ervan. Op al onze locaties is een restaurant of een ontmoetingsruimte waar u, uw bezoek en wijkbewoners* van harte welkom zijn.

*In verband met de coronamaatregelenkunnen per locatie afwijkende afspraken zijn met betrekking tot externe bezoekers. Informeer bij het desbetreffende restaurant naar de mogelijkheden.

Restaurants met wijkfunctie

Bij de restaurants van Saffier kunnen naast de bewoners, ook bezoekers en wijkbewoners gebruik maken van de faciliteiten. Gewoon een kopje koffie of thee drinken of, als u dat leuk vindt, deelnemen aan activiteiten. Op sommige locaties kunt u ook een warme maaltijd eten of afhalen. Mensen met een Ooievaarspas krijgen korting op de warme maaltijd. Om deze korting te verkrijgen neemt u uw geldige Ooievaarspas mee, deze wordt ter plekke gescand op geldigheid.

U geniet bij de restaurants van Saffier van een dagelijks wisselend dagmenu dat vers bereid wordt in de eigen keuken van Saffier. Deze maaltijden zijn er met uitgebreide keuzemogelijkheden en vallen al jaren zeer in de smaak bij onze gasten. Door de uitstekende gastvrijheid binnen onze locaties voelt iedereen zich thuis.

Naast dit aanbod kunt u bij ons ook terecht voor een feestje of vergadering. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden bij Saffier, neem dan contact op met de betreffende locatie.

Reserveren kunt u bij de medewerkers van het restaurant, of door te bellen naar de locatie waar u wilt lunchen, dineren of een feestje wil organiseren.


Meer informatie

0800 - 7 233 437 Stuur een mail

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur