Restaurants

Wat is gezelliger dan samen even een kop koffie te drinken, of iets te eten? Daarvoor hoeft u niet ver weg als u op een locatie van Saffier woont, of in de buurt ervan. Want op al onze locaties is een restaurant of een ontmoetingsruimte waar u, uw bezoek en wijkbewoners van harte welkom zijn.

Restaurants met wijkfunctie

De restaurants in WoonZorgPark Loosduinen en WoonZorgPark Swaenesteyn nodigen niet alleen de bewoners uit te komen eten, maar vooral ook wijkbewoners. Mensen met een Ooievaarspas krijgen zelfs korting. Om de korting te verkrijgen hoeft u zich niet langer vooraf aan te melden. U neemt uw Ooievaarspas mee naar het restaurant en dan wordt deze ter plekke gescand.

U geniet bij de restaurants van Saffier van een dagelijks wisselend dagmenu, dat zeer in de smaak valt! Niet voor niets hebben de restaurants van WoonZorgPark Loosduinen en Swaenesteyn op wederom het Gouden Bordje van de gemeente Den Haag ontvangen als waardering voor de uitgebreide keuze mogelijkheden en smakelijke maaltijden en goede gastvrijheid.

Ook in Nolenshaghe en in De Lozerhof kunnen wijkbewoners elke dag komen eten. En ook hier krijgen mensen met een Ooievaarspas korting. Bij de uitreiking van de Gouden Bordjes op 1 november 2017 ontving Nolenshaghe een Gouden Bordje, De Lozerhof ontving eerder een Bronzen Bordje. Ook hier heeft u volop keuze mogelijkheden en lekkere dagmenu’s en goede gastvrijheid!

Naast het aanbod van bovenstaande, kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte catering zoals bijv: high tea, themabuffet, lunch, koffietafel, verjaardagsviering, receptie en vergaderfaciliteiten.


Wilt u meer weten over de cateringmogelijkheden bij Saffier, neem dan contact op met de betreffende locatie.

Reserveren kunt u bij de medewerkers van het restaurant, of door te bellen naar de betreffende locatie waar u wilt lunchen, dineren of een feestje wil organiseren.

Meer informatie

Meer informatie over de menukaart, kleine kaart gerechten en cateringassortiment van Saffier:


Meer informatie

0800 - 7 233 437 Stuur een mail

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur