Ontmoetingscentra

Lijkt het u leuk buurtgenoten te ontmoeten? Om samen bijvoorbeeld koffie te drinken, een praatje te maken of een spelletje te doen? Loop dan eens binnen bij onze ontmoetingscentra of wijkhuiskamer. Deze zijn te vinden aan het Randveen, aan de Volendamlaan, in het Benoordenhout en Lekker dichtbij, gezellig en gemakkelijk! Mensen ontmoeten, maar ook gebruikmaken van de faciliteiten van de locatie.

Ontmoetingscentrum Randveen

Ook in het Ontmoetingscentrum Randveen kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht voor een spelletje, een kopje koffie, een gezamenlijke wandeling, knutselen, etc. Aanmelden is niet nodig, loopt u gerust eens binnen (Randveen 58g, Den Haag).

Nieuwe activiteiten: hatha yoga en valpreventie

Vanaf 23 januari 2018 biedt het Ontmoetingscentrum Randveen elke dinsdagmorgen van 10.00 - 11.15 uur Hatha Yoga aan, een heerlijke ontspannende manier van bewegen om fit te blijven. Onze yogadocent Johan Hoft heeft ruime ervaring met yoga voor ouderen. Wilt u meer informatie, bekijk dan de flyer:

Vanaf 19 april 2018 kunt u in het Ontmoetingscentrum Randveen ook de cursus 'Veilig vallen, opstaan en weer doorgaan' volgen. In samenwerking met de Judo Bond Nederland en de gemeente Den Haag biedt het abonnement Wel Thuis deze gratis cursus van 6 lessen aan. U krijgt spierversterkende – en balansoefeningen om vallen zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht het toch gebeuren, dan leert u in deze cursus hoe u 'veilig' valt en weer op kunt staan! De cursus start op 19 april en wordt gegeven in het Ontmoetingscentrum Randveen. Wilt u meer informatie, bekijk dan de flyer:

Ontmoetingscentrum Maison Gaspard de Coligny

Sinds maart 2018 heeft Maison Gaspard de Coligny ook een wijkhuiskamer. Wijkbewoners zijn hier elke maandagmiddag welkom om mee te doen aan activiteiten, zoals spelletjes, workshops, etc. Of om gewoon even een kopje koffie te komen drinken en wat buurtbewoners te ontmoeten. Voor meer informatie, bekijkt u hier de flyer van de Wijkhuiskamer.

Ontmoetingscentrum Volendamlaan

Onlangs is het Ontmoetingscentrum Volendamlaan gestart. Hier kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht voor verschillende activiteiten zoals een praatje en kopje koffie, een spelletje, een sportactiviteit of muziek luisteren. Aanmelden is niet nodig, loopt u gerust eens binnen.

Ontmoetingstafel in De Wiekslag

In samenwerking met Haags Ontmoeten is Saffier in 2018 in Wijkcentrum De Wiekslag in Loosduinen de Ontmoetingstafel begonnen. Hier kunt u op dinsdag en donderdag terecht voor een kopje koffie en er worden spelletjes gespeeld. Ook wordt er gezamenlijk geluncht. De boodschappen hiervoor worden in de ochtend vers gehaald en samen bereid tot een heerlijke maaltijd. Regelmatig worden er ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals muziek, creatieve activiteiten of geheugentraining.

181120_ARF_004.jpg#asset:6158


Bij De Wiekslag kunt u op dinsdag en donderdag tussen 9.30 en 15.00 uur binnenlopen. Het adres is Molenbrink 68 A in Loosduinen. Wilt u meer informatie, dan kunt u de flyer downloaden of contact opnemen op telefooonnummer
070 - 205 25 80

Folder Wiekslag Oktober 2018


Activiteiten en ontmoetingen voor wijkbewoners

Vrije inloop tijdens openingstijden*:

  • Koffiecorner “koffie-to-go”
  • Wijkhuiskamer
  • De Participatiekeuken
  • Beweegruimte
  • Atelier Ontmoeting in Herinnering
  • Diverse (sociale en creatieve) sociëteiten en clubs

Expertise en zorg:

Ontmoetingscentrum Randveen
Randveen 58b, telefoon 06-53797794
Openingstijden: maandag t/m Vrijdag van 8.00 - 16.00 uur

Ontmoetingscentrum Volendamlaan
Volendamlaan 1272, telefoon 06-51910845
Openingstijden: m
aandag, woensdag en donderdag van 9:30 - 15:30 uur

Wijkhuiskamer De Wiekslag
Molenbrink 68A, telefoon 070-2052580
Openingstijden: dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 15.00 uur

Wijkhuiskamer Maison Gaspard de Coligny
Th. Mann-Bouwmeesterlaan 10, telefoon 070-3747200
Openingstijden: dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur

* niet op iedere locatie zijn alle activiteiten

Meer informatie bij het Servicebureau

0800 - 72 33 437 Stuur een mail

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur