Wijkhuiskamer en Ontmoetingscentrum

Lijkt het u leuk buurtgenoten te ontmoeten? Om samen bijvoorbeeld koffie te drinken, een praatje te maken of een spelletje te doen? Loop dan eens binnen bij het Ontmoetingscentrum Randveen. Lekker dichtbij, gezellig en gemakkelijk! Mensen ontmoeten, maar ook gebruikmaken van de faciliteiten van de locatie.

Ontmoetingscentrum Randveen

Ook in het Ontmoetingscentrum Randveen kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht voor een spelletje, een kopje koffie, een gezamenlijke wandeling, knutselen, etc. Aanmelden is niet nodig, loopt u gerust eens binnen (Randveen 58g, Den Haag).

Nieuwe activiteiten: hatha yoga en valpreventie

Vanaf 23 januari 2018 biedt het Ontmoetingscentrum Randveen elke dinsdagmorgen van 10.00 - 11.15 uur Hatha Yoga aan, een heerlijke ontspannende manier van bewegen om fit te blijven. Onze yogadocent Johan Hoft heeft ruime ervaring met yoga voor ouderen. Wilt u meer informatie, bekijk dan de flyer:

Vanaf 19 april 2018 kunt u in het Ontmoetingscentrum Randveen ook de cursus 'Veilig vallen, opstaan en weer doorgaan' volgen. In samenwerking met de Judo Bond Nederland en de gemeente Den Haag biedt het abonnement Wel Thuis deze gratis cursus van 6 lessen aan. U krijgt spierversterkende – en balansoefeningen om vallen zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht het toch gebeuren, dan leert u in deze cursus hoe u 'veilig' valt en weer op kunt staan! De cursus start op 19 april en wordt gegeven in het Ontmoetingscentrum Randveen. Wilt u meer informatie, bekijk dan de flyer:

Wijkhuiskamer Maison Gaspard de Coligny

Sinds maart 2018 heeft Maison Gaspard de Coligny ook een wijkhuiskamer. Wijkbewoners zijn hier elke maandagmiddag welkom om mee te doen aan activiteiten, zoals spelletjes, workshops, etc. Of om gewoon even een kopje koffie te komen drinken en wat buurtbewoners te ontmoeten. Voor meer informatie, bekijkt u hier de flyer van de Wijkhuiskamer.

Ontmoetingstafel in De Wiekslag

In samenwerking met Haags Ontmoeten is Saffier in 2018 in Wijkcentrum De Wiekslag in Loosduinen de Ontmoetingstafel begonnen. Hier kunt u op dinsdag en donderdag terecht voor een kopje koffie en er worden spelletjes gespeeld. Ook wordt er gezamenlijk geluncht. De boodschappen hiervoor worden in de ochtend vers gehaald en samen bereid tot een heerlijke maaltijd. Regelmatig worden er ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals muziek, creatieve activiteiten of geheugentraining.

181120_ARF_004.jpg#asset:6158


Bij De Wiekslag kunt u op dinsdag en donderdag tussen 9.30 en 15.00 uur binnenlopen. Het adres is Molenbrink 68 A in Loosduinen. Wilt u meer informatie, dan kunt u de flyer downloaden of contact opnemen met Hilde Huitink (h.huitink@saffiergroep.nl of 070 - 205 25 80).

Folder Wiekslag Oktober 2018


Meer informatie bij het Servicebureau

0800 - 72 33 437 Stuur een mail

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur